top of page
  • FeelSoGöd

Balogh Csaba szítja a hangulatot Gödön, párttársai támogatják a FB-on bejegyzéseit

Updated: Jan 21, 2021


A gödi momentumos polgármester pártérdekekért dolgozik és nem Gödért!


Innentől kezdve mi is barométeren jelöljük, hogy szerintünk Gödön mi a helyzet - tanuljunk a liberális médiától! (bocsánat: a független, objektívtől)


A Gödre ejtőernyőztetett Balog Csaba nem adja fel, vélhetően pártutasításoknak megfelelően továbbra is készíti a kisfilmeket, uszít a Samsung ellen eszetlenül. A szakadár DK-LMP-Jobbik által alapított új gödi frakció politikusaival addig semmi gondja nem volt, míg az ő csapatában játszottak. Még azt is szívesen vette, hogy a ma már ÖsszeFosásként emlegetett társaság őt tolta a választásokon előre. Hogy visszacsábítsa őket bármi áron, vélhetően megmondták a pártközpontban, hogy ne a szakadárokat szidja, szidja a Fideszt, így üzen a szakadároknak, hogy a hiba a Fidesz gépezetében van, van még visszaút, talán megszületik egyfajta kiegyezés. Sajnos ez a gödi sztori arról is szól, hogy az országos politikában ki lesz a vezető ellenzéki erő. Gödön megy az erőfitogtatás - ebben a Fidesznek pedig aztán semmi érdeke nincsen. Szóval itt jöjjünk is le a Fidesz témáról. Az új kisfilm ismét egy erős Nyomentum PR akció (mert, hogy Göd ebből semmit sem profitál, az tuti. Mi csak a háttér vagyunk, a színpad..). A kisfilmet nem csatolom, aki nagyon akarja, nézze meg Balogh Cs. FB oldalán.


Ajánljuk ezt is! Megint megy a picsogás a városházán


Nem lehet elégszer kihangsúlyozni, hogy Baloghot a kutya sem ismerte Gödön. Ma sem ismerjük, de látjuk, hogy jó pártkatona. Szóval ez a srác most balhézik, dühöng, még tüntetést is szervez önmaga mellett. (Persze, majd a gödiek be is veszik, hogy ez egy alulról jövő kezdeményezés…., ja, óriási hagyománya van a tüntiknek Gödön, nem úgy mint a Momentum köreiben… röhej…) .


Elég volt, hogy Gödről akar választást nyerni a Momentum, miközben a város issza meg a levét a balhézásaiknak!


Ahhoz persze nincs mersze Baloghnak, hogy egy újabb választáson megmérettesse magát csak úgy, Balogh Csabaként a Momentumból. Jól tudja, hogy talán még a testületbe sem kerülne be, de hogy a polgármesteri cím közelébe nem jutna az biztos. Félti a címét, kapaszkodik a székébe,..no!


Nos, ez a kisfilm készítő kisiparos most ismét posztolt (ebben ki is fullad a munkássága), és széleskörű gödi támogatók híján a momentumos haverokat riadóztatta. Érdemes megnézni, hogy a legutóbbi epizód FB posztja alatt honnan is érkeztek teljesen spontán a kommentelők: Budapest, Sashalom, Szentes, Eger, Nagykanizsa, München, Debrecen…. Jól működik a fiatal elvtársak hálózata.


Ajánljuk ezt is! A nagy önfeloszlatás napja, avagy így vergődik a gödi Momentum


Ez Balogh demokrácia felfogása, hívom az ifjú elvtársakat, hiszen ők az úttörők az igaz demokráciához, csápoljanak nekem. Ha a gödieknek nem kellek mert nem vevők a balhéra, majd ők támogatnak a kommentjeikkel – hisz FB az egész világ! Ne legyen új választás (pedig Baloghné nem olyan rég még ezt lebegtette meg, gondolom, hogy a pártközpontban egy jobb verziót dolgoztak ki, most ezt próbálgatják a választás helyett), csináljunk balhét, kommenteljenek a párttársak, szítsák a hangulatot Gödön.


A helyzet az, lehet, hogy Budapesten megeszik ezt a marhaságot az emberek, de vidéken senki sem tűri, hogy az otthonából disznóólat csináljanak és balhé terepe legyen.


Amúgy tegyük fel a kérdést ismét: Mit nyer Göd ezzel a viselkedéssel, amit Balogh művel? És tegyük fel a kérdést, hogy mit nyert a Momentum, ezzel a viselkedéssel, amit Balogh művel?


A markát persze tartaná az adóbevételekért ….

Ja, és a demokratikus Balogh Csaba közben letiltott a FB oldaláról!


bottom of page