top of page
  • FeelSoGöd

Megint megy a picsogás a városházán....


Szerencsétlen Balogh Csabát Gödre ejtőernyőztették. Nem is sejtette, hogy milyen nehéz lesz úgy csinálni, mintha nem 2022-re készülne, mintha polgármester lenne.

Nem ment az osztozkodás, összerúgta a port az összeFosás haverokkal. Feltételezhetően Fegyőrék kiadták Baloghnak, hogy" valahogy tedd rendbe a gödi dolgokat öcsém, nem vérezhetünk el ezen a fronton, hiszen betoltuk alád az országos médiát"...


Nehéz Balogh dolga, mert már az egész város látja, hogy a srác alkalmatlan. Talán már ő maga is. Újabb picsogást rakott ki a Facebookra, mert 2019 ősze óta Gödön az történik, ami a Facebookon. A valóságban pedig minden áll.


Gödiek, ezekre a tyúkolat se bíznám! Gondolkodjatok! Ez nem focimeccs ahol a saját csapatodnak szorítasz akkor is, ha sokkal bénább mint a másik. Itt sokkal többről, a város jövőjéről van szó, és ilyen idegenlégiósok ne szórakozzanak velünk!


Ha valaki nem olvasta volna, ide teszem linkben a Gödiek oldalon megjelent kiváló írást. Legyen bárki is a szerzője, emelem kalapom!

https://www.elmondom-blog.hu/post/2020-07-20-a-nagy-%C3%B6nfeloszlat%C3%A1s-napja-avagy-%C3%ADgy-verg%C5%91dik-a-g%C3%B6di-%C3%B6nkorm%C3%A1nyzat-momentum-frakci%C3%B3ja

bottom of page