top of page
  • FeelSoGöd

Nem boldog Karácsony - best of Doperatív törzs

Pityinger úr egyszerűen, ám igen szórakoztató módon elemzi a közéleti és politikai történéseket. "Ez a Karácsony fiú nem érzi a ritmust, nem érzi az eseményeket...""A 2022-es választásokra készülve teljesen megmutatja az ellenzéki oldal, hogy semmilyen potenciál nincs benne kormányzásra. Alapvető területeken képtelen döntéseket hozni."


"Az tök aranyos, hogy az emberek protestből megszavazzák ezeket az ellenzéki polgármestereket, ... de az a baj, hogy olyan emberek kerültek vezető pozícióba akiknek az egész életük arról szólt, és egész politikai karrierjük, hogy az Orbán ellen harcoltak. Nem arra gyűjtöttek tapasztalatot és nem arra képezték magukat, hogy ha a kezükbe kerül egy rendszer, azt hogyan fogják elirányítani."


"Rá kell jönni arra, hogy a csávó teljes mértékben alkalmatlan arra, hogy bármiféle politikai vezető szerepet betöltsön, bármiféle városvezető vagy kormányvezető szerepet betöltsön. Ennek fényében még megnyugszom, hogy mikor miniszterelnök jelölt volt nem nyert, mert így is elég, hogy fővárosi vezetőként mit csinál."
"Összevetve Tarlós vezetésével a Karácsony, egy alkalmatlan dilettáns ember. Még lobbizni sem tud, mert nincs úgy becsatlakoztatva, mint a Tarlós. .... annyira alkalmatlan szegény, hogy nem látja... aki ilyen szinten nem látja az összefüggéseket, nem alkalmas vezetésre."bottom of page