top of page
  • FeelSoGöd

Tényleg Gödöt kéne választani

(szerző: Tutajos)


Balogh Csaba egy rendes embernek tűnik. Vigyáz a parti fecskékre, szeretne egy zöld ligetes Gödön élni, köszön az embereknek, és szimpatikusan mosolyog. Ilyen embert szeretnénk szomszédunknak, és megelégedéssel töltene le, ha gyermekünk legjobb barátjának apukája ilyen lenne. Polgármesternek ez viszont nagyon kevés.


Kapcsolódó tartalom: Összefogás? Nem adjuk a Samsungot!


Azzal kampányolt, hogy ő a gödiek érdekét fogja mindig szem előtt tartani és ez nem az országos politika színtere. Mivel országosan az általa képviselt párt súlytalan, mi hittünk neki. A korábbi polgármester arra nem méltatott bennünket, hogy legalább a terveit ismertette volna velünk, vagy a legérzékenyebb témákat, mint például a Samsung helyzete, bevette volna a kommunikációjába. Mennie kellett, és egy lelkes, tiszta szívű(nek tűnő) amatőr sokaknak alternatívát kínált. Csalódnunk kellett.


Legelső lépései nem Gödről szóltak, hanem felettesei országos sormintáját követte. Katasztrófa sújtotta területté nyilvánította városunkat. (Mi van?) Haverokat tett olyan tanácsadói pozíciókba, amikről senki nem tudja, hogy mi a feladatuk. Ketten segítenek neki kommunikálni. Van egy ember, aki megnézte, miként lehetne hatékonyabban működtetni az Önkormányzatot. Persze, lehet ilyet, de ez egy két hónapos projekt, nem egy állandó megbízás. Ezek az intézkedések a gödiek érdeke, vagy Balogh Csaba politikai karrierjét szolgálják?


Kapcsolódó tartalom: Ön milyen tanácsokat adna a gödi polgármesternek? És mennyit kérne érte?Polgármesterünk nem szereti a Samsungot. Ezzel nyerte meg a választást. Nem jó, hogy egy gyár rátelepszik kisvárosunkra. Az viszont jó, hogy nagy részben ezért van kétsávos autópályánk Budapestre. Ez a koreai cég itt van 20 éve. Polgármesterünk 2 éve lakik itt. A gyár itt lesz 20 év múlva is, Balogh Csaba – mint városvezető – már biztosan nem. Lehet küzdeni az ország vezetése és a Samsung ellen, mert azt várják el tőle a Momentum irodában, de lehetne velük együttműködni is - Gödnek az lenne a jobb. Persze ez a nehezebb út. Ott már nem elég tüntetni, hanem megoldást kell találni. Kemény feladat, igazi politikusnak való. Nem lelkes amatőrnek, akinek felülről diktálnak.


Szeretném látni, hogy olyan vezetésünk van, akinek valóban a város és a gödi emberek érdeke az elsődleges. Úgy, ahogy azt Balogh ígérte. Nem akarok várni még négy évet, ezért az lenne jó, ha Balogh Csaba magába szállna, visszatekintene korábbi ígéreteire, és azon a vonalon haladnánk tovább. Rendezze a Duna-partot! Oldja meg a golfpálya problémáját! Tisztítsa meg a városházát az ingyenélőktől, legyen Göd az első!

„Az igazat mondd, ne csak a valódit!”

bottom of page