• FeelSoGöd

Újraindulnak a kommunista szombatok Gödön? - Великий почин

Updated: Jan 21, 2021


Ti Facebookoztok, kitaláljátok hogyan dolgozzanak a gödiek nektek ingyen, majd felveszitek a fizetést, a tanácsadói díjat? Ez az igazi kommunista tempó!


Lenin után szabadon, megszületett a gödiek, kívül zöld, belül vörös vezetőségének:

Balogh Csaba polgi,

Andrejka illegitim alpolgi Zombor,

Vajda Viktória (Momentum) és

Hlavács illegitim alpolgi Judit Momentum-fan, papíron "független" képviselők nagy kezdeményezése (Великий почин), a dolgozz ingyen az önkormányzat helyett projekt.

Az ingyenmunka persze kapott szép XXI. századi nevet: Zöldkommandó. (Vörösriadó!)


"A közjó alkotói lettünk –

hát vesszen el, ki ellenáll!"


Kitalálták a mi vezető kádereink, hogy mivel ők nagyon elfoglaltak, hiszen naphosszat posztokat gyártanak, tartják a kapcsolatot a pártközponttal, tanácsokat kapnak-kérnek, addig a gödi civilek vállalhatnak ingyen munkát, elvégezhetik azt, ami az önkormányzat feladata lenne lassan másfél éve. Látták a mi nagyvezíreink a szósöl médiában, hogy a gödieket zavarja a szemét, a káosz, a gaz, a kosz, a sártenger, az esővíz és a rendezetlenség, ami eluralta a várost. Döntöttek hát, így mostantól örökbe lehet fogadni egy-egy gödi közterületet, és a gödieknek lehet terepen dolgozgatni a hétvégéken. Ingyen, de szerződéses viszonyban, és még értékelés is lesz a végén. Persze ők mindezt jó pénzért találták ki nekünk. Talán 85 000 Ft/nap áron tanácsadták nekik....


Nem ugrik be erről az egészről a régmúlt idők kommunista szombatja?


Fotó egy csepeli kommunista szombatról, még az átkosból


Már hallom is, de a kormány elvette, meg kivérezteti, és ellehetetleníti az önkormányzatot! Nézzük már meg azokat az apróságokat, amiket mi átlagemberek is láthatunk:


A KÖVETKEZŐKRE VAN PÉNZ GÖDÖN:

- 2 alpolgármester fizetésére (minek kettő?!)

- 1 dilettáns polgármester fizetésére (belőle egy is sokba kerül nekünk, hisz akinek ennyi tanácsadó kell, az inkább vonuljon vissza)

- az alpolgármester férjének napi 85 000Ft/nap tanácsadói díjára (Ja...., akkor mégsincs itt a világvége)

- további ki tudja még hány tanácsadó fizetésére (emlékezzünk Fruzsinákra, kommunikációs tanácsadókra stb.)

- tévébe, rádióba rohangálni picsogni, Facebookozni, kisfilmeket gyártani, kormányt szidni, dudálni

- a Momentum politikai szekerét tolni


Továbbá most kap az önkormányzat 200 millió forintot (forrás: B. Csaba FB poszt - mi más? - 2021. jan. 16.) . Ezt simán lehetne tanácsadás és kisfilmek készítése helyett mondjuk a közterületek karbantartására költeni.


AMIRE NINCS PÉNZ GÖDÖN

- a város karbantartására

- a valódi önkormányzati feladatok ellátására

- Gödi Körképre

- a városra, a gödi emberekre


A mi vörös négyesünk teljesen hülyének nézi a gödieket! Azt gondolják, hogy a "nincs pénz" szöveget elhisszük bemondásra? Ha a fent említett sok-sok felesleges tételre van pénz, akkor talán nem jól osztják be azt, ami a kasszában van! Esetleg át lehetne csoportosítani bizonyos összegeket az alapvető feladatokra. Segítsünk pénzt találni a költségvetésben?


"Ez a harc lesz a végső,

csak összefogni hát!

és nemzetközivé lesz

holnapra a világ!"AZ ORSZÁGOS HISZTI IMPORTÁLÁSA GÖDRE


Mint megszokhattuk, a mi helyi momentumosaink az országos ellenzéki picsogást importálják Gödre (emlékszünk még a polgármesteri hivatal beszalagozására, vagy a Covid kapcsán tett abszolút kompetens kritikákra, a család fogalmának cincálgatására és persze sorolhatnám ...).

Budapestet épp a napokban plakátolta tele kísértetiesen hasonló üzenetekkel KariGeri, azaz "a csúnya kormány kivéreztet és nem lesz pénz a közterületek tisztán tartására". Fenyegetik a lakosságot, és közben óvodás módjára mutogatnak a kormányra - rájuk haragudjatok kedves szavazók, ne ránk. Ez nem vezetés, ezt a picsogást bárki meg tudná csinálni. Micsoda képmutatás ez az egész?! A szavazók abszolút hülyének nézése!


Azért megnyugtató, hogy Budapesten is jut pénz 4 v. 5 (már nem is tudom) főpolgi helyettesre és több mint 40 tanácsadóra. És persze van pénz plakátokra is. Gödön 2.0 verzióban ugyanezt csinálják. Ezekből lehet remekül látni, hogy országos politikát játszanak. Amit fent kitalálnak, azt megcsinálják Gödön. Továbbra is tojik ez a társaság a városunkra magasról!

De emlékezzünk: ezek az okos vezetők megkapják a havi fizut, a családtagok megkapják a tanácsadói pénzt és két alpolgármesterre, és kisfilmekre is futja.KamuGeri ilyen plakátokkal nyomta tele Budapestet - a mi kárdereink csak a 2.0 verziót valósítják meg Gödön


Kihasználni a helyi civileket, saját politikai játékukba bevonni jóhiszemű gödieket, olyan munkára fogni őket, amiket egy normális önkormányzatnál megbízott cégek látnak el, az mondjuk úgy gyomorforgató és felháborító. Mindezt úgy eladni, hogy az önkormányzat a kommunista szombatokon keresztül szerete közösséget építeni a civilekkel, pedig az átkost visszaidéző ötlet.


Ha egy társaság ennyire életképtelen, miért nem dobja be a töröközőt?


Megoldódna a probléma, ha a városvezetés fogadná örökbe a gödi közterületeket! Tegyék a dolgukat, erre lettek megválasztva....